• Gratis verzending
  • Gratis verzending

Ultieme work-out maaltijd

Ontwikkeld voor de voedingsbehoeften van de SOF-operator. Special Operations Forces (SOF) zijn "WarriorAthletes", de ultieme atleten.

De fysieke en mentale eisen die worden gesteld door SOF-trainingen en missies vereisen aangepaste voedingsgewoonten en interventies, zodat, onder de meest rigoureuze omstandigheden, de prestaties worden geoptimaliseerd en de gezondheid behouden blijft.

We gebruiken wei in plaats van plantaardig eiwit.

Dit is vooral cruciaal als het gaat om het tanken van post-workout. Het consumeren van eiwitten uit plantaardige of dierlijke bronnen na de training bevordert de reparatie en kracht van spier- en lichaamsweefsels.

Vooral wei-eiwit biedt hoge niveaus van aminozuren met vertakte ketens (bcaa's), die onze lichamen gebruiken om spierweefsel te versterken, zowel tijdens als na het sporten. Wei-eiwit is ook een waardevolle bron van leucine, een essentieel aminozuur dat cruciaal is voor de synthese en groei van spiereiwitten.

Verschillende brandstoffen voor het lichaam

  • Cp/atp - Erg Snel -Versnelling/sprint
  • Koolhydraten - Snel - Intensieve oefeningen
  • Vet - Langzaam - Langdurige oefeningen
  • Eiwit - Geen Brandstof - Bouwmateriaal

Alfaliponzuur (ALA)

ALA is aanwezig in mitochondriën, de krachtpatsers van de cellen.

ALA is cruciaal voor de spijsvertering, opname en het creëren van energie. Het helpt enzymen voedingsstoffen om te zetten in energie. Het heeft ook antioxiderende eigenschappen.

Omdat mensen ALA slechts in kleine hoeveelheden kunnen produceren, wenden veel mensen zich tot supplementen om hun inname te verhogen.

Suiker van maltodextrine:

Omdat maltodextrine een snel verteerbaar koolhydraat is, wordt het vaak opgenomen in sportdranken en snacks voor sporters. Voor bodybuilders en andere atleten die proberen aan te komen, kan maltodextrine een goede bron van snelle calorieën zijn tijdens of na een training.Omdat maltodextrine niet zoveel water verbruikt als sommige koolhydraten, is het een goede manier om snelle calorieën te krijgen zonder uit te drogen. Sommige onderzoeken tonen ook aan dat maltodextrinesupplementen kunnen helpen anaerobe energie te behouden tijdens het sporten.