• Gratis verzending vanaf €50
  • Hoogste kwaliteit
  • Unleash your potential
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Hoogste kwaliteit
  • Unleash your potential

Pre Workout Direct Action

€ 34,95
Niet op voorraad
Levertijd: 1-5 dag(en)

Beschrijving

Smith&Bean Direct Action

Direct Action is een term die wordt gebruikt in het kader van speciale militaire operaties voor kleinschalige invallen, hinderlagen, sabotage, of soortgelijke acties. Op het moment dat de Direct Action wordt ingezet is er geen weg meer terug, net als bij onze pre workout.

Het is gespecialiseerd en ontwikkeld voor de kracht atleet en daarmee de ultieme pre workout blend voor iedere krachttraining.


L-Citrulline en L-arginine

verhoogt het stikstofoxide (nitric oxide) gehalte in het bloed. Dit zorgt voor een verwijding van de bloedvaten met een betere bloedstroom als gevolg. Hierdoor kunnen meer voedingstoffen en zuurstof naar je spieren worden getransporteerd.


Beta-alanine

Het lichaam gebruikt dit stofje voor de vorming van carnosine. Dat reguleert onder andere de PH-waarde van het lichaam en dit beïnvloedt de energievoorziening en de heropname van melkzuur door de spieren.


Tyrosine

is een bouwstof voor neurotransmitters en hormonen (signaalstoffen), zoals dopamine, adrenaline, noradrenaline en de schildklierhormonen. Het is een bouwstof voor het pigment melanine en voor co-enzym Q10, die belangrijk is voor energieproductie.


Een hoogwaardige Creatine 3000mg per dosis

Naast meer energie in je spieren, zorgt creatine ook voor minder spierschade na het sporten. Dit betekent dat je lichaam sneller herstelt en weer klaar is voor de volgende inspanning. Dat kan voor korte, herhaalde explosieve inspanning van toegevoegde waarde zijn


Toegevoegde vitamines B6, B8, B12 en C.


Een hoogwaardige dosis AAKG

Verbetert de zuurstofvoorziening van het bloed door de bloedstroom te verhogen. Dit supplement verbetert ook de toevoer van voedingsstoffen naar de spieren, wat de spiergroei zal stimuleren.


Watervrije cafeïne en Taurine,

voor een optimale balans tussen kracht, energie en focus


Toegevoegde Inositol, Guarana en Ginseng extracten,

Zorgt voor minder vermoeidheid, betere concentratie en meer energieLet op: De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet geschikt voor zwangere en borstvoeding gevende vrouwen. Buiten bereik van kinderen houden.