• Gratis verzending vanaf €50
  • Hoogste kwaliteit
  • Unleash your potential
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Hoogste kwaliteit
  • Unleash your potential

Team Smith&Bean

Smith & Bean nutrition is een bedrijf dat is opgericht door voormalige leden van de Special Forces. Vanuit deze visie, samen met voedingswetenschappers, voorzien wij iedereen van voeding die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van de Special Forces. Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld om prestaties te verbeteren en gezondheid te ondersteunen, met de hoogste kwaliteitsnormen en optimale hoeveelheden vitamines, mineralen, eiwitten, koolhydraten en vetten. Smith & Bean nutrition is geschikt voor zowel operators, (top)sporters, als iedereen die gezond wil leven.

Marit Bouwmeester is meervoudig Europees en wereldkampioen zeilen en won Olympisch zilver (2012), goud (2016) en brons (2020). Ze is daarmee de beste zeilster van Nederland en is bekroond met een koninklijke onderscheiding als ridder in de Orde van Oranje-Nassau. "Je lichaam is je tempel en motor." Met haar uitgebreide voedingsopleidingen en de kennis en ervaring uit de topsport, draagt Marit waardevol bij aan de ontwikkeling van de huidige en toekomstige producten.

Diederick, oud-marinier, vertegenwoordigt de essentie van veerkracht en toewijding. Zijn carrière is gevormd door uitdagingen die zowel fysieke als mentale kracht vereisten, een dynamische combinatie die hem heeft gevormd tot de persoon die hij vandaag de dag is.

Zijn passie voor fitness en welzijn bracht hem ertoe zich te specialiseren in verschillende fysieke disciplines waaronder Gym Jones instructeur, waarbij de nadruk ligt op de integratie van fysieke en mentale grenzen. Diederick gelooft stellig in de kracht van een gezonde levensstijl en de cruciale rol die voeding daarbij speelt.

Bij Smith & Bean geloven wij, door onze achtergrond, in kwaliteit boven kwantiteit

Zodat jij het beste uit jezelf kunt halen, elke dag weer.

UNLEASH YOUR POTENTIAL

Een volwaardige sportmaaltijd in een handig meeneem zakje.

Een van de meest zuivere eiwitshake’s verkrijgbaar.

Een pre workout die geoptimaliseerd is om te presteren.